Sunday, April 12, 2015

Sawah Di Sebelah

Pagi2 ni macam biasa, sejuk dan mengantuk tak tidur. Haha.. Dah terbiasa. Tiba2 terasa nak share satu cerita. Hmm.. Since pakcik saya stay kat Kedah, as kita tahukan.. Padi. So rumah pakcik saya sebelah dengan sawah padi.

Sawah sebelah rumah

Gee suka sangat kalau balik Kedah tu bukan sebab apa, sebabnya ni la.. Sawah padi keliling. Sedap tengok, hijau je. Lagi2 bila angin bertiup.. Feeling calm. Plus rumah pakcik kan, kiranya kampung saya la. Walaupun sekarang maybe tak boleh balik sana macam dulu.

Selalunya balik sekali dua, atau pun tiga kali. Serius sedih.. :( . Bila boleh jalan2 kat Kedah.

Tengok, kan dah rindu niii.

No comments:

Post a Comment