Saturday, April 25, 2015

Potong Semak-Samun

Okay, cerita petang tadi. Dalam pukul 6 petang lebih. Since tak berapa panas, mendung lagi tu, cool je. Decide nak buat hal favorite Gee la juga. Bukan bekebun, tapi kemas rumput2 yang banyak kat keliling rumah ni. Tapi tak ada la kemas seluruh, just sebelah rumah Gee and rumah adik.. And kawasan rumah kucing2 Gee and adik girl Gee sorang ni, esok Insha Allah.

Well, simple je buat bende macam ni. Kena rajin, then ambil gunting kebun, Gee punya, khas. Then.. Potong2. Ada reason kenapa Gee kena buat. Since Gee ada Diabetes, ni salah satu exercise buat Gee. Tambahan, dengan Ekzema, kulit jadi hypersensitive. Bagi pesakit Diabetes, dengan Diabetes saja, kulit dah memang sensitif. Gabungan dengan Ekzema.. Huuu sometimes boleh jadi teruk.

Gee memang dah tak tahan. Dah berapa hari ni, kulit duk gatal. Plus memang nak exercise, so buat aktiviti ni memang best, actually. And yes, Gee suka gardening. Tapi.. Tak ada masa. Since fokus artwork hehe. Bila dapat buat nanti, Gee akan buat post. Gee memang suka gardening, bab taman2 ni, bunga2.. Inspirasi buat Gee selama ni.. :) . Okay, sambung nanti. Tata.

No comments:

Post a Comment