Monday, April 20, 2015

Notebook Masih Sakit



Ingat notebook Gee ni dah baik. Cakap dalam term medical haha. Since dia, si notebook ni akan bagi tahu yang dia sakit, banyak la kuar warning tu. Tapi memang dia panas. Dah la bateri pun dah sakit teruk. Nanti Gee bawa la notebook pergi klinik. Dekat Low Yat je. Since tu je yang Gee tau.

Serius, actually a bit sedih and kecewa. Dah lama and dah banyak benda duk dalam notebook ni, tak jadi nak beli baru. Plus, nak beli baru.. Errr. Teringat GST terus tak jadi haha. Boleh la, rawat si notebook ni. Nak guna pun terhad. Kena bajet2. Ada time lagi tu. Nak update apa2 the best guna laptop and so so lah. Guna handphone.. Tak boleh upload gambar. =,= .

So dah dapat warning. Cooling system, penting sangat ni. Gee rasa malas je, tapi sayang and penting, kena rajin juga ni. Adehhh... =,=' . Bateri tak ada pun tak apa. Cas 24 7. Uhhhh... Runsingnyaaa..

No comments:

Post a Comment