Thursday, April 16, 2015

Milo! Pilihan Saya!



Salam. Pagi. Soooo.. Yes. Setiap hari saya minum Milo. Mana2 pun, saya order Milo. Since saya ada Diabetes Type 2, Milo adalah minuman terbaik, Insha Allah. Kebanyakan orang akan galakkan minum Milo, bukan bagi pesakit Diabetes aje. Tapi kalau ada yang nak jaga diet untuk turunkan berat badan ke, rasa lesu tak bertenaga ke, Milo memang bagus. Minum ni je cepat kenyang.

Saya minum at least 2-3 kali. Depend actually. Since Diabetes terbahagi bukan hanya Type 1 dan 2, tapi ada yang Hyperglycemia dan Hypoglycemia. Yang hyper, minum macam biasa, macam saya ni. Bagi yang hypo, maybe lebih sikit, sebab sugar level cepat turun.. So, yes, sekarang pun Milo duk sebelah laptop heheh. ^^

Enjoy your day with Milo..!

No comments:

Post a Comment