Tuesday, April 21, 2015

Mesti Kena Ada

Salam and morning. Tak boleh blah blogging pagi2. Okay, kejap lagi kena buka tingkap. Kadang2 terfikir, ada benda yang Gee mesti kena bawa. Duduk rumah ke, keluar ke.. Pergi mana2 pun Gee bawa. Yes, benda ni..



Gee pakai lip balm dah lama. Bermula dalam sekolah rendah. Gee guna brand Lip Ice. Gara2 bibir kering tahap dah teruk, sampai kena jumpa doktor. =,= . Since guna, dah tak tukar brand lain. Takut ada bahan yang alergi, nanti bibir boleh jadi gatal2, and ada biji2 apa tah.. Gatal, geli, and tak selesa.

By the way, Behance Gee dah update. Artwork2 baru boleh tengok kat sini -> http://www.behance.net/artofrehabilitation . Artwork2 Gee untuk dijual. Nak print kena order, email Gee, yueyagee@gmail.com . :) .. Nanti Gee will post artwork2 dalam blog ni. Tunggu tau.. Sebab notebook kena rehat.. =,=' .

No comments:

Post a Comment