Monday, April 27, 2015

Lepak2 Di Awan



Uhm.. Tak tahu dah nak post apa. Actually, lately.. Agakkk.. Haa, tak perlu cerita la kan. By the way, ada la satu petang ni duk hang out dengan adik2 girl Gee ni. Tak ingat duk cakap pasal apa. Tapi, masa tengah cakap2 tu, Allah.. Cantik betul view yang Gee snap ni. Gee cakap dengan adik.. "Kalau lah boleh duduk kat atas awan2 yang banyak and tebal ni. Macam dalam cerita Doraemon Negara Awan tu..".

Mesti bestkan.. Gee suka tengok awan2 and langit ni. Rasa beban semua hilang, rasa ringan, and so.. Hmm.. The thing is, beban tu.. Stay..

Hmm..

No comments:

Post a Comment