Saturday, April 11, 2015

Jalan2: Taman Botani, Putrajaya

Lewat petang. Taman Botani

So so.. Throwback. Few years ago, ada jalan2 dekat Taman Botani, Putrajaya. Satu family pergi. Pusing2, snap beberapa family photo. Kemudian, lewat petang, of course lampu start terang sana sini. Tah macam mana, ada satu part tu, lampu dekat pkok ni.. Nampak cantik sangat. Apa lagi,snap la. Gee actually memang suka ambil gambar, specially bila pergi jalan2. Plus Gee memang suka lampu.. Hehe.

Well, lewat petang memang cantikkan. Awan jadi biru jernih, since Matahari nak terbenam. Scenery time macam ni memang sangat. Ada la snap time tu.

Awan di lewat petang

Ahhh rasa best dan indah je masa pergi Taman Botani, Putrajaya few years back. Tak tahu bila lagi boleh pergi jalan2 dengan satu family lagi..

Tapi tak ape, in the future maybe.. Insha Allah.

No comments:

Post a Comment