Thursday, April 16, 2015

Jalan2: 100 Doraemon, Viva Expo Hall, Cheras - Part 2

Sambungan. Terus cerita je. Okay, lepas nampak Doraemon tengah 'hi' dekat peminat2 dia, terus boleh nampak sejarah kenapa Doraemon tak ada telinga kucing dia, kenapa dia biru. Here some.

Macam mana Doraemon hilang telinga
Macam mana Doraemon jadi biru

Lepas tu, sambil jalan nak ke 100 alat2 Doraemon, ada la wall yang ada gambaran macam mana Doraemon dengan rupa asalnya, dikilangkan. And then, baru masuk area yang banyak Doraemon. Ada yang saya snap, ada yang tak. Sebab diaorang wat sebiji2 Doraemon ni. Nah tengok2. :D

Okay, endahkan orang kat belakang eh
Iconic, Pintu Dimana2

Ya2. Tidak lupa.. Alat yang selalu Doraemon gunakan, Pintu Dimana2. Since banyak lagi, saya akan post lagi, dalam part 3. Kita tengok Doaraemon2 dengan 100 alat dia. So far, ni je okay. ^^ . 


















No comments:

Post a Comment