Monday, April 20, 2015

Interest: Kekucing Stuff


Yes. Gee memang peminat kucing. Apa2 yang kucing, Gee memang suka tengok, suka nak memiliki.. And yes, Muji Gee baru buat hal yang menyebabkan Gee bengang.. =,= . Nakai betui.

Okay.. Ni Gee snap masa jalan2 dekat Pavillion, tahun bila tak ingat. Benda comel2. Tak tahu untuk apa actually. Snap sebab suka. Tengok la, kucing. Cute kan..? . Ingat nak beli, tapi dah last minute pusing2 tingkat tu, dah nak balik dah masa tu. Hmm.. Yang hitam tu cantik kan. Rugi tak beli masa tu. Kalau beli at least ada la kenangan tahun tu haha.. ^^.

No comments:

Post a Comment