Tuesday, April 14, 2015

Interest: Vintage Ring

Okay. Interest adalah topik apa yang saya suka, macam benda2 kecil, comel, cantik gitu la. Yang saya akan share, sama ada saya memiliki atau pun tidak. So, tengah malam yang agak sunyi ni, ingat nak share accessory yang saya memang minat, kalau nak banding dengan benda lain.. My new ring. :D





Gee memang minat cicncin. Tapi sejak bila minat yang vintage macam ni pun tak tahu la hehe ^^ . Terjatuh cinta dengan cincin ni masa shopping dengan little sisters. Sementara adik2 cari apa yang diaorang nak, saya tengok2, belek2 dekat bahangian cincin. Actually banyak yang saya bekenan. Tapi saya always nak cari warna hitam, maklumlah warna favorite. So try yang tu yang ni.. Decide nak yang ni. Nampak tak? . Dua burung ada hati.. Hehe. Love it!.



No comments:

Post a Comment