Friday, April 10, 2015

Cerita: Hati di Muffin

Hello semua. :)
Okay. Kadang2 tu, saya rajin masak. Tu pon masak makanan yang saya interest sangat, pastry. Ada suatu hari ni, di pagi hari. Rasa nak wat muffin untuk adik2 saya. Tapi sebelum tu, ambil udara segar dulu. Maklumlah duduk kat pedalaman.

Pandangan dari rumah saya

Kemudian, mula la dengan tepung, telur, and segala semue benda lah. Campur2, masuk dalam adunan, masuk oven. Memang malas actually nak tunggu masak dalam oven ni, tapi masa tu memang minat sangat. "Ting!", oven panggil. Hasilnya, hmhm.. Yummy.

Muffin vanilla dengan coklat chips
Satu2nya, hati di muffin

So, ni lah cerita yang saya nak share. Tak perasan mula2nya, tengok2.. Aik, ada hati kata adik saya. Happy gitu la of course. :) . 2013 punya cerita.

2 comments:

  1. Wahh... ada bentuk hati kat muffin! Pandai la gee bake muffin.. dayang x pandai... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Adik yg prasan xsilap gee. Haha. Mne ade. Biase je. Cake paling jd ikot resipi pon cake oren.. Penat seh. :D . Dayang pandai, kot resipi btul2 mesti jd :)

      Delete