Wednesday, April 22, 2015

Artwork Saya: "LIFE" Doodle

Salam and morning. First post about my artworks. Gee tengok banyak yang suka doodle. Walaupun Gee lagi minat illustrasi macam Gee selalu buat kan.. Ada few juga yang Gee dah buat. So yang ni buat based dari flower study yang Gee duk sketch2.


Ingat just nak buat simple2. Dah jadi macam ni, Alhamdulillah. Happy aje. Untuk dijual actually.. Kalau2 ada yang berminat, just bagi tahu Gee. Email: yueyagee@gmail.com . Hmm.. Since ni first post, nanti post lagi. Maybe untuk beberapa hari ni nak post artwork je. Tapi, reader boleh tengok dekat Behance. Dah update!. Okay, nanti post lagi..

2 comments: