Saturday, April 25, 2015

Artwork Saya: Doodle Si Kura2



So throwback untuk hari ni. Last year masa dapat pet baru. Huuu.. Kura2. Sepasang. Masa tu kerja kat office, so mama Gee yang nak. Walaupun Gee suka binatang, well yang macam kura2 ni maybe tak suka nak urus. Serius oh, susah, bagi Gee. Sebab kura2 duduk dalam bekas, jadi kene tukar air kerap. Gee tak pernah urus sepanjang kerja dengan adanya kura2 ni.

Tapi yes, Gee suka tengok kura2 ni duk berenang, tenggelam timbul. So sambil2 buat kerja, Gee dengar lagu, and of course, Gee cepat mengantuk buat kerja office, tambahan kerja accounting, taip number2 ni.. Hmm mengantuk tak tahan.. So, Little Sketch Pad sentiasa bawa. Nah.. Lukis la si comel kura2. Plus tengah dia happy tu.. Haha ^^ . 

No comments:

Post a Comment